Een betaalrekening openen met PayPal

 

PayPal is een online banksysteem waarmee u onder andere uw online winkelartikelen kunt betalen. Een PayPal-betaalrekening is een bankrekening die is gekoppeld aan de PayPal-rekening. Om een ​​account te verwerken en te openen, zijn er stappen nodig voor verificatie.

Stap 1

Word lid van PayPal als u dit nog niet hebt gedaan en vul de vereiste aanvraag in. Kies welk type account u nodig heeft, of het nu een Persoonlijk, Premier of Zakelijk account is.


Stap 2

Log in op uw PayPal-account, onder het tabblad "Mijn account" en klik vervolgens op profiel. Klik op de link "Bankrekening toevoegen of bewerken" totdat een ander scherm verschijnt, waarin u wordt gevraagd of dit een betaalrekening of spaarrekening is.

Stap 3

Kies "Rekening controleren" en voer uw bankrouteringsnummer in. Voer uw bankrekeningnummer in en selecteer vervolgens doorgaan.

Stap 4

PayPal zal twee kleine stortingen op uw rekening doen. Controleer na drie dagen uw bankafschrift en zoek die twee stortingsbedragen op.


Stap 5

Log in op uw PayPal-rekening, selecteer vervolgens "Bankrekeningen" en bevestig deze stortingen. U heeft zojuist een betaalrekening geopend bij PayPal.

Tip

Pas bij het gebruik van PayPal op voor zwendelwebsites die uw geld en identiteit stelen.

Als u echter problemen bij het instellen van een Betaalrekening, kunt u contact opnemen met de klantenservice van PaypalNederland en uw problemen telefonisch laten oplossen.


Comments

Popular posts from this blog

Rekeningen betalen met PayPal

PayPal- en creditcardbetalingen accepteren in uw online winkel

De gemakkelijkste gids over hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal zonder bankrekening