Een PayPal-betaalpas krijgen


 

Naast het online gebruiken van uw PayPal-rekening, kunt u een PayPal Debit MasterCard krijgen die overal kan worden gebruikt waar MasterCard wordt geaccepteerd. Het kan ook worden gebruikt bij geldautomaten om geld op te nemen van uw rekening.

Een kaart aanvragen

Om een ​​PayPal Debit MasterCard aan te vragen, logt u in op uw PayPal-account en gaat u naar Tools. Klik op Get a Card Today nadat de startpagina is geopend.

Tip

PayPal verwijst naar de betaalpas als een zakelijke betaalpas, of uw PayPal-rekening nu een persoonlijke of een zakelijke rekening is.

Controleer uw naam, postadres en telefoonnummer. Als er wijzigingen moeten worden aangebracht, klikt u op Bewerken en volgt u de aanwijzingen om uw gegevens bij te werken. Klik na het verifiëren van de informatie op Akkoord en doorgaan.

Tip

Mogelijk wordt u tijdens het registratieproces gevraagd om te upgraden naar een zakelijk account. Upgraden is alleen van toepassing op de betaalpas en niet op uw algehele PayPal-rekening.

Er verschijnt een bevestigingspagina met informatie over de verwerking van uw verzoek. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u uw kaart binnen zeven tot tien werkdagen.

Uw nieuwe kaart activeren

Na ontvangst van de Nieuwe kaart moet u deze activeren voordat u deze kunt gebruiken. U kunt het activeren vanuit uw Paypal-account.U kunt ook het gratis nummer op de kaart bellen. U moet een viercijferige pincode kiezen. Zodra je dat hebt gedaan, is het activeringsproces voltooid

 

Hoe het werkt

Een Paypal-betaalpas heeft zijn voordelen. U kunt uw rekeningen betalen bij lokale winkels en bij online websites die geen Paypal-transacties accepteren. Swipe de kaart net als elke andere debetkaart. Voer uw pincode in voor de meeste aankopen. Het kan ook online worden gebruikt op websites die geen PayPal accepteren. Kies de creditcardoptie bij het afrekenen.

Voordelen van een PayPal-betaalpas

Als u een PayPal-betaalpas heeft, kunt u uw PayPal-rekening gebruiken bij fysieke winkels en online op websites die PayPal niet accepteren. U profiteert van alle privacybeschermingen van uw PayPal-rekening.

Tip

Net als uw online PayPal-rekening, kunnen al uw gekoppelde bankrekeningen worden gebruikt om aankopen te financieren die met de PayPal-betaalpas zijn gedaan.

Nadelen van een PayPal-betaalpas

Het hebben van een PayPal-betaalpas is niet hetzelfde als het hebben van een kredietlijn of een bankrekening. Er is geen bescherming tegen rood staan ​​als u probeert een hoger bedrag in rekening te brengen dan wat u op uw rekening heeft staan.

Tip

Koppel voor extra bescherming een bankrekening aan uw bankpas als reservebetaalmethode als u op het moment van een aankoop niet genoeg op uw rekening heeft staan.

Ik hoop dat je nu met succes een Paypal-betaalpas kunt krijgen. Als u meer wilt weten over een van de Paypal-services, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Paypal Nederland. We hebben een team van professionals die toegewijd werken om Paypal-gebruikers te helpen. Bel ons nu!

Comments

Popular posts from this blog

Rekeningen betalen met PayPal

PayPal- en creditcardbetalingen accepteren in uw online winkel

De gemakkelijkste gids over hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal zonder bankrekening