Rekeningen betalen met PayPal


 

PayPal is niet alleen bedoeld om online aankopen te doen. Het biedt ook een veilige en gemakkelijke manier om rekeningen en facturen online te betalen. De eenvoudigste manier om rekeningen online te betalen is met een PayPal-betaalpas. U kunt ook kiezen voor automatische betalingen, dit helpt u tijd te besparen. Als u het geld niet op uw bankrekening heeft staan, kunt u nog steeds rekeningen betalen met PayPal Smart Connect.

Aanmelden voor een PayPal-betaalpas

PayPal biedt verschillende opties om uw rekeningen online te betalen, maar de eenvoudigste manier is om u aan te melden voor een PayPal Cash-betaalpas. De kaart is gratis en stelt u in staat uw PayPal-saldo te gebruiken op dezelfde manier als de bankpas van uw bank u in staat stelt om uw bankrekeningsaldo te gebruiken om rekeningen te betalen. U kunt zelfs cheques op uw account storten met behulp van een smartphone-app. PayPal geeft u binnen een paar dagen een betaalpas en een pincode nadat uw account is geverifieerd.

Rekeningen en facturen betalen met PayPal

Veel bedrijven laten je op hun websites je rekeningen betalen met je pinpas. Nogmaals, u kunt uw PayPal-betaalpas net zo gebruiken als een gewone betaalpas. Meld u aan voor automatische factuurbetaling om het betalen van facturen gemakkelijker te maken. Met automatische factuurbetaling voert u uw kaartgegevens in, wordt uw bankpas bewaard en wordt het bedrag van de rekening elke maand automatisch van uw PayPal-saldo afgeschreven. Anders laten veel bedrijven u eenmalige betalingen doen met uw PayPal-betaalpas. Als het bedrijf geen website heeft, kunt u mogelijk uw PayPal-betaalpas gebruiken om rekeningen te betalen bij fysieke betalingscentra of via de telefoon. In gevallen waarin u een extern e-pay-bedrijf moet gebruiken om rekeningen te betalen, kunt u te maken krijgen met gemakstoeslagen voor betalingen met uw PayPal-betaalpas.

Limieten op uitgaven

Als u niet over het geld op uw PayPal-rekening beschikt om een ​​rekening of factuur te dekken, kunt u geen aankoop doen met uw PayPal-betaalpas totdat u geld op de rekening heeft gezet via directe storting, een overboeking naar een bankrekening, een cheque of een storting in contanten bij een winkel die het accepteert. Je bent ook beperkt tot $ 3.000 aan aankopen en $ 400 aan geldopnames per dag.

PayPal-tegoed

Afgezien van zijn debetkaarten, biedt PayPal ook een PayPal-tegoedoptie voor het doen van bepaalde aankopen. Net als bij een creditcard, stelt PayPal-tegoed u in staat om rente helemaal te vermijden als u binnen een bepaalde tijd volledig betaalt voor aankopen met een minimale omvang, of u kunt betalingen over een langere periode doen terwijl u rente opbouwt. U kunt binnen enkele seconden een kredietbeslissing krijgen voordat u een aankoop doet.

Hoewel Paypal heel eenvoudig te gebruiken is, werkt het soms niet goed vanwege een technische fout of oneigenlijk gebruik van de applicatie. Voor dergelijke gevallen biedt Paypal een helpdesk van de klantenservice. Gebruikers kunnen een beroep doen op Paypal klantenservice Nederland en krijgen hun problemen in een mum van tijd opgelost.

Comments

Popular posts from this blog

PayPal- en creditcardbetalingen accepteren in uw online winkel

De gemakkelijkste gids over hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal zonder bankrekening