Hoe activeer ik mijn PayPal-betaalpas?


 

Of u nu een bedrijfseigenaar of een consument bent, als PayPal-klant kunt u een PayPal Business Debit MasterCard aanvragen. Net als bij een bankpas, komt het aankoopbedrag van uw PayPal-rekening wanneer u de kaart gebruikt. Voordat u uw PayPal-betaalpas kunt gebruiken, moet u deze online of telefonisch activeren.

PayPal Business Debit MasterCard

Klik op de PayPal Business Debit MasterCard-pagina op de link "Nu activeren". Log in op uw PayPal-account, zoek naar het tabblad Business Debit MasterCard, controleer nogmaals of uw accountgegevens en kaartgegevens overeenkomen en klik op de knop "Activeren". U kunt ook het nummer op de achterkant van uw kaart bellen om telefonisch te activeren.

PayPal Prepaid Debit MasterCard

PayPal biedt ook een Prepaid Debit MasterCard die u online kunt kopen op de PayPal-site. De prepaid-betaalpas brengt een maandelijks bedrag van $ 4,95 in rekening en u kunt er geld op laden vanaf uw PayPal-rekening of een andere bankrekening. Om uw prepaid debetkaart te activeren, gaat u naar de PayPal Prepaid Debit MasterCard-pagina en voert u uw 16-cijferige kaartnummer in.

 

Hoewel Paypal belooft de beste en ononderbroken services aan zijn gebruikers te bieden, gingen de dingen soms niet zoals gepland. Dat is de reden! Paypal faciliteert ook een helpdesk van de klantenservice, zodat de gebruikers hulp kunnen krijgen bij alle problemen met Paypal. Neem daarom, als u ooit problemen ondervindt met Paypal, contact op met experts door het telefoonnummer van de Klantenservice van Paypal Nederland te bellen. Hier vindt u in een mum van tijd betrouwbare oplossingen voor al uw problemen. Wij werken 24*7!

Comments

Popular posts from this blog

Rekeningen betalen met PayPal

PayPal- en creditcardbetalingen accepteren in uw online winkel

De gemakkelijkste gids over hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal zonder bankrekening